Sharkoon header

Sharkoon - maak jouw uitrusting compleet voor de strijd!

Op zoek naar een nieuwe pc-behuizing, muis, headset of toetsenbord? Neem dan eens een kijkje in het diverse assortiment van Sharkoon! Sharkoon is in 2003 opgericht in de Duitse stad Linden en maakt al meer dan 15 jaar pc gerelateerde producten, zoals interne opslagoplossingen, behuizingen en randapparatuur. De producten van Sharkoon zijn ontwikkeld voor pc-gebruikers én gamers die niet alleen waarde hechten aan de beste prestaties en gebruiksvriendelijkheid, maar óók oog hebben voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.

De laatste jaren heeft Sharkoon zich meer en meer ontwikkeld als merk voor de gamer en biedt het gamingheadsets, -toetsenborden, -muizen en zelfs gamingstoelen. Momenteel zijn Shark Zone en Skiller de twee populairste Sharkoon-gamingseries.

Sharkoon 15 years
Sharkoon pc-componenten

Behuizingen

Zelf een unieke en krachtige game-pc met coole RGB-verlichting bouwen die opvalt? Of ga je toch liever voor een elegante computer die er qua design compact en strak uitziet? Sharkoon biedt veel verschillende varianten in allerlei kleuren. Je kunt kiezen voor stoere en robuuste pc-behuizingen of voor computerkasten die perfect matchen bij je interieur.

Bekijk het complete overzicht van alle behuizingen van Sharkoon

Accessoires

Voedingen

De voeding (PSU) is een belangrijk basiselement van iedere computer. Bouw je een game-pc? Dan heb je een krachtige computervoeding nodig die al je componenten voorziet van voldoende stroom. Voor een basiscomputer volstaat een voeding met een lager vermogen.

Bekijk de voedingen

Opslagoplossingen

Maak van een (oude) harde schijf of SSD in een handomdraai een externe harde schijf. In een Sharkoon QuickPort plaats je eenvoudig een 2,5 inch of 3,5 inch harde schijf. Deze dockingstations sluit je vervolgens aan op een pc of laptop, waarna ze functioneren als een externe harde schijf.

Bekijk de dockingstations

Kabels en adapters

Binnen het Sharkoon-assortiment vind je vele kabels en adapters die voor pc-gebruik onmisbaar zijn. Voor video en gaming zijn dit met name HDMI- (High-Definition Multimedia Interface), DVI- (Digital Visual Interface) en Displayport- kabels. Voor het aanleggen van een stabiel netwerk zijn vaak vele meters patchkabels benodigd. Ook verlengers, omvormers en splitters vind je in allerlei soorten en maten in het aanbod van Sharkoon.

Adapters | HDMI | DVI | Serial-ATA | Verlengkabels | Splitterkabels

Sharkoon gaming gear

Gamingtoetsenborden
Maak je klaar voor het gevecht

De gamingtoetsenborden van Sharkoon geven je een arsenaal aan geavanceerde gamingtechnologieën voor een ultieme game-ervaring! De volledig aanpasbare spelsoftware en programmeerbare gamingtoetsen geven je volledige controle over de game. Ook zijn de meeste mechanische toetsenborden uitgerust met RGB-verlichting, waardoor je talrijke lichteffecten met 16,8 miljoen kleuren naar wens kunt instellen.

Bekijk alle toetsenborden

Gamingheadsets
Beleef je game intenser met de juiste audio

Wil jij je game ook zo realistisch mogelijk beleven? Dan is hoogwaardige en kristalheldere audio onmisbaar. Dankzij de krachtige speakers hoor je elk detail en ervaar je een explosie of vuurgevecht nog intenser. Speel jij vaak urenlange gamesessies? Geen probleem! De Sharkoon-headsets zijn licht en hebben een zachte hoofdband met grote oorkussens waardoor je comfortabel kunt gamen.

Bekijk alle headsets

Gamingstoelen
Optimaal zitcomfort tijdens het gamen

Last van een zere nek, rugpijn of andere fysieke klachten tijdens het gamen? Niet met een ergonomische gamestoel van Sharkoon! Dankzij de zachte kussens, luxe hoofdsteun en verstelbare onderdelen, zoals de rugleuning, armsteunen en hoogte van de stoel, kun je urenlang blijven gamen zonder fysieke ongemakken.

Bekijk alle gamestoelen

Gamingmuizen
De overwinning is binnen handbereik

Haal alles uit je spel met een nauwkeurige en snelle gamingmuis van Sharkoon. De optische sensor is naar wens in dpi in te stellen, waardoor je met pure precisie de tegenstander keer op keer verslaat. Met behulp van de gamingsoftware, programmeerbare knoppen en aanpasbare gewichten kun je de muis zo configureren dat verliezen tot het verleden behoort.

Bekijk alle muizen

Muismatten

Muismatten in verschillende maten met de beste glij-eigenschappen voor elk type muis.

Bekijk alle muismattenAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten