Skyscraper (links) - Harry Potter portal
Skyscraper - GameForce 2023 aankondiging

Puzzels tot 200 stukjes

Op zoek naar een puzzel tot 200 stukjes? Hier vind je verschillende leuke puzzels van maximaal 200 stukjes. De legpuzzels met dit aantal stukjes zijn voornamelijk nog voor kinderen, maar de 3D puzzels bieden veel puzzelplezier voor zowel kinderen als volwassenen.

Legpuzzels tot 200 stukjes zijn geschikt voor kinderen van zes t/m acht jaar. Deze kinderpuzzels hebben vaak nog grote puzzelstukken die eenvoudiger te leggen zijn voor kinderhanden. De legpuzzels zijn bedrukt met leuke afbeeldingen van hun favoriete helden en heldinnen, zoals Disney Frozen, Pokémon, Spirit en PAW Patrol. Je kind zal het dus geweldig vinden om deze puzzels te maken. Vanaf 200 stukjes vind je steeds vaker puzzels met een afbeelding van dieren, gebouwen of de natuur. Deze puzzels kunnen ook door volwassenen gemaakt worden die liever met een kleiner aantal stukjes puzzelen, of die op zoek zijn naar een leuk puzzeltussendoortje.

3D puzzels zijn populair bij zowel kinderen als volwassenen. Maak zelf een beroemd gebouw (bijvoorbeeld de Eiffeltoren of het Vrijheidsbeeld), een stoere auto, of een echt bruikbare pennenbak. De kunststof stukjes zijn stevig en passen precies in elkaar; er is geen lijm nodig. Omdat deze 3D puzzels driedimensionaal gebouwd worden, zijn ze vaak wel lastiger dan de normale legpuzzel. Een echt puzzelhoogtepunt zijn de 3D puzzels met ledlichtjes, die je gebouw in het donker mooi laten oplichten.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten