Skyscraper (links) - Harry Potter portal
Skyscraper - Tuin-Klussen  voordeel Actie

Zandbakken

In een zandbak kan je kind naar hartenlust zandkastelen bouwen. Een zandbak in je eigen tuin maakt ieder kind blij en zorgt voor uren aan speelplezier. Maar welke zandbak je moet kopen, is geheel afhankelijk van de ruimte die je beschikbaar hebt en je persoonlijke voorkeuren. Zandbakken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Een kunststof zandbak is lichtgewicht en uitgevoerd in vrolijke kleuren en vormen, zoals een schelp of schildpad. Een zandbak van kunststof kan door zijn lichte gewicht gemakkelijker verplaatst of opgeborgen worden als dit nodig is. Toch is een houten zandbak in veel gevallen een duurzamere keuze. Zo’n zandbak is vaak wel groter dan een zandbak van kunststof, maar kan het hele jaar buiten blijven staan en er kunnen meestal meerdere kinderen tegelijk in spelen. Aan sommige houten zandbakken zitten bankjes, zodat kinderen ook zittend kunnen spelen. Wil je na het zandkastelen bouwen ook het zandbakspeelgoed van je kinderen gemakkelijk opbergen? Dat kan heel handig in zandbakken met extra opbergruimte.

Om te voorkomen dat er bijvoorbeeld katten of vallende bladeren in de zandbak terechtkomen, dek je hem af met een deksel of afdekzeil. Dit afdekken is ook ideaal tijdens regenbuien, want zo wordt het zandbakzand niet nat. Ook als er een dakje boven de zandbak zit, kan dit een uitkomst zijn bij slechter weer. Daarnaast beschermt een dak je kind ook tegen te veel zonlicht tijdens mooiere dagen.

In plaats van een zandbak kun je ook kiezen voor een zandtafel. Een zandtafel neemt vaak minder plaats in dan een zandbak en is hierdoor ook een optie voor kleinere tuinen. Zandtafels zijn multifunctioneel te gebruiken. Zo’n tafel tover je dan ook in een handomdraai om in een picknicktafel als je kinderen uitgespeeld zijn. Een ander voordeel van een zandtafel is dat kinderen niet in het zand zitten en dus minder vies worden.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten