Passie voor uitmuntendheid

Er is geen klus te moeilijk met de producten van Stanley. Met deze producten ben je zeker van kwaliteit, een uitgebreide service en een uitstekende garantie. Stanley werd in 1843 opgericht en was oorspronkelijk een fabrikant van ijzerwaren voor grendels en deuren. Door te innoveren is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste gereedschapsmerken ter wereld. In 2010 is Stanley samengegaan met BLACK DECKER. Hierdoor zijn ze de grootste producent ter wereld van elektrisch gereedschap en accessoires geworden.

Ontdek alles van Stanley

Tuin - Ontdek de veelzijdigheid van Stanley tuingereedschap

Stanley tuingereedschap

Van krachtige grasmaaiers tot precieze heggenscharen en doeltreffende bladblazers, ons assortiment biedt de juiste oplossing voor elke tuinklus. Maak jouw tuinonderhoud efficiënt en effectief met de betrouwbaarheid en innovatie die kenmerkend zijn voor Stanley.

Ontdek alle Stanley tuingereedschappen

Gereedschap - Voor het nauwkeurige en zware werk

Stanleymessen

Stanley ontwierp rond 1950 het stanleymes. Tegenwoordig wordt het meest uitgebreide assortiment vaste of uitschuifbare messen en afbreekmessen aangeboden. Deze messen zijn geschikt voor professioneel gebruik.

Stanleymessen

Schroevendraaiers

Stanley heeft een ruim assortiment schroevendraaiers. Van amateur tot professional, er is voor elke gebruiker een geschikte schroevendraaierset te vinden. Om die reden zijn deze sets een leuk cadeau voor elk type klusser.

Schroevendraaiers

Hamers

Het assortiment van Stanley-hamers is heel uitgebreid. Van klauwhamers tot rubberen hamers: het is er allemaal. De hamers zijn gemaakt met het oog op stevigheid, duurzaamheid en veiligheid. Voor professioneel gebruik raden wij een FatMax Antivibe-model aan. Dit type elimineert bijna alle trillingen, wat RSI voorkomt.

Hamers

Tangen

Wat voor tang je nodig hebt, hangt af van je werkzaamheden. Zijn er kabels die je wil knippen, dan voldoet een knijptang. Is er kabelisolatie die je wil strippen, kies dan voor een striptang. Voor het vastgrijpen en snijden zijn combinatietangen van Stanley onmisbaar in elke gereedschapskist.

Tangen

Waterpassen

Wil je weten of een oppervlakte recht is? Gebruik een waterpas en je weet het zeker. Hoe kies je de juiste lengte waterpas? Gebruik een lange waterpas wanneer je wil weten of een groot oppervlak waterpas is. Een korte waterpas volgt de vorm van het oppervlak. Hierdoor kan de meting onnauwkeurig zijn.

Waterpassen

Slaglijnmolens

Een slaglijnmolen is gereedschap om over grote afstanden rechte lijnen af te tekenen. Door een koord over een afstand te spannen en deze vervolgens op het oppervlak te laten slaan, ontstaat er een krijtlijn. Zo kun je bij grote afstanden makkelijk een rechte lijn tekenen.

Slaglijnmolens

Meetapparatuur - Meten is weten

Afstandsmeter

Wil je zeker weten dat je nieuwe bank in de kamer past? Meten is weten! Stanley heeft twee soorten landmeters in het assortiment: de rolmaat en de afstandsmeter. Wil je eenvoudig en snel meten in huis? Dan is een rolbandmaat het meest geschikt. Deze berg je dankzij het formaat eenvoudig op. Wil je buiten en/of langere afstanden meten? Een afstandsmeter is dan ideaal.

Afstandsmeter

Laserafstandsmeter

Op zoek naar een hulpmiddel om oppervlakten te meten? Gebruik dan een laserafstandsmeter. Een laserafstandsmeter is de digitale vervanger van de rolmaat. Hiermee kan je de afstand tot een muur meten. Vervolgens kan je eenvoudig de oppervlakte van een ruimte uit laten rekenen.

Laserafstandsmeter

Gereedschap opbergen - Berg al je gereedschap veilig op

Gereedschapsboxen & kisten

Organiseer je gereedschap eenvoudig in een gereedschapskist. Je gereedschap is dan altijd goed opgeborgen. Kleine onderdeeltjes raak je niet meer makkelijk kwijt. Er is een ruime keuze tussen verschillende formaten gereedschapskoffers.

Gereedschapsboxen Gereedschapskisten

Gereedschapstassen

Moet je je gereedschap en toebehoren regelmatig meenemen? Met een makkelijk te dragen gereedschapstas is dat geen probleem. Hiermee heb je al je gereedschap binnen handbereik, waar je maar wilt.

Gereedschapstassen

Gereedschapskasten

Wil je een goed georganiseerde garage of werkplaats? Met een stalen gereedschapskast berg je het gereedschap en overige materiaal veilig op. Door de heavy-duty stalen constructie verspil je weinig tijd aan montage. De wandkasten van Stanley kan je eenvoudig monteren aan het TRACK WALL®-systeem.

Gereedschapskasten

FATMAX Powertools

FATMAX Powertools van Stanley zijn gemaakt voor professioneel gebruik. Dit robuuste elektrisch gereedschap is bestand tegen de moeilijkste omstandigheden.

De Powertools zijn niet alleen extra krachtig, maar bevatten ook de nieuwste technologie. Zo is het gereedschap lichter, worden trillingen beter geabsorbeerd en is de accutechnologie verbeterd.

De V20 18V-lithiumionaccu is uitwisselbaar met alle Stanley FATMAX V20 18V-tuin- en elektrische gereedschappen.

FATMAX Powertools

Track-wall systeem

Richt zelf je ideale werkruimte in met het Track-wall systeem. Dit systeem biedt volledige flexibiliteit in de opslag van (tuin)gereedschap en meer. Het Track-wall systeem is heel makkelijk zelf te installeren.

Track-wall-systeem

Accessoires

Haal nog meer uit je product met de accessoires van Stanley.

Accessoires


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten