Bosmaaiers

Met een bosmaaier haal je gras en onkruid weg op de meest lastige plekken waar je met een grasmaaier niet bij kan. Deze maaier is dus ideaal om langs de randen van een pad of langs obstakels en beplanting te maaien, zoals een bloempot of een bloemenperkje.

Om te kunnen snoeien, is een bosmaaier voorzien van een draad of een mes. Een draadkop is prima voor gras. Een mes is vooral geschikt als je meer snijkracht nodig hebt voor het maaien van hoog onkruid, dicht gras of licht struikgewas. Bij sommige bosmaaiers kun je wisselen tussen zowel draad als een mes.

Bosmaaiers werken op elektriciteit, een accu of benzine. Houd bij een elektrische bosmaaier rekening met het snoer en de daardoor beperkte bewegingsvrijheid, waardoor deze maaier meer geschikt is voor kleinere tuinen. Bij gebruik van een bosmaaier met een accu kun je meer kanten op, maar hoelang je hiermee kunt werken, is ook afhankelijk van de accuduur. Benzine maaiers zijn krachtige apparaten voor moeiteloos snoeien. Het nadeel is wel dat ze veel onderhoud nodig hebben.

GrasmaaiersAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten