Alternate
BenQ header

BenQ - Because it matters

BenQ werd in 1984 opgericht en is gevestigd in Taipei, Taiwan. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van LCD-monitoren, digital signage displays, projectoren en interactieve flatpanels. De behoeften en wensen van mensen staan centraal bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Hierdoor is de vormgeving van de producten een combinatie van functioneel en stijlvol design. Het assortiment van BenQ bestaat onder andere uit monitoren en beamers. Sinds december 2015 worden alle gaming producten onder een aparte naam uitgebracht: Zowie. De monitoren van dit merk zijn geoptimaliseerd voor gaming. Maak je hele gamingset-up compleet met de gaming hardware van Zowie. Waarom? Because it matters.

BenQ-monitoren

BenQ heeft een ruim assortiment aan monitoren geschikt voor elk soort gebruik. Naast eenvoudige monitoren voor thuisgebruik heeft BenQ ook monitoren voor foto- en videobewerking. Monitoren uit de PV-, PD- en SW-serie zijn uitermate geschikt voor deze werkzaamheden door de 100% dekking van het sRGB.

Ben je op zoek naar een gaming monitor? Bekijk dan monitoren van de gaminglijn van BenQ: Zowie.

Bekijk alle monitoren

BenQ-beamers

BenQ is een van de grootste fabrikanten van DLP-projectoren. DLP-projectoren zijn over het algemeen kleiner dan LCD- en LCOS-beamers, en de beelden zijn scherper. In alle IMAX-theaters in de wereld wordt gebruik gemaakt van DLP-projectoren. Projectoren van BenQ zijn dus vooral geschikt om te gebruiken voor in je thuisbioscoop of in vergaderruimtes. Wil je de beamer mee kunnen nemen, dan kies je voor een portable beamer. Die zijn zo klein dat je ze eenvoudig mee kan nemen.

Bekijk alle beamers en accessoires

Zowie-gaming monitoren

De monitoren van Zowie zijn perfect voor gaming. Bij de ontwikkeling van deze monitoren is rekening gehouden met de specifieke wensen van de gamer. Zowie streeft hierbij naar perfectie, en niks minder. Alle Zowie-monitoren hebben een hoge refreshrate en een lage inputlag. Hierdoor heb jij de best mogelijke game-ervaring

Bekijk alle gaming monitoren

De perfecte gaming monitoren voor de veeleisende gamer

Maak je game-ervaring compleet met de gaming hardware van Zowie. Zowie maakt verschillende series gaming muizen.
- De EC Serie-muis is ontworpen met een ergonomisch design voor rechtshandigen.
- De FK Serie-muis is ontworpen voor maximaal comfort. Of je nou rechts- of linkshandig bent, het ontwerp biedt betere controle.
- De ZA Serie-muis geeft maximale ondersteuning aan je handpalm. Hierdoor is deze muis nog comfortabeler.
- Muizen uit de S-serie zijn korter. Hierdoor kan je de muis gemakkelijker vasthouden.
Maak jouw gaming set-up compleet met een Zowie-muismat. Deze combineren comfort en hoge prestaties voor een optimale gamesessie.

Bekijk alle Zowie muizen en muismatten

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de