Verzendwijzen

ALTERNATE maakt gebruik van verschillende transporteurs om je bestelling op de beste wijze bij je af te leveren. Hier vind je onze transporteurs:

Binnen Nederland leveren wij via de pakketdiensten van PostNL, DHL en DPD. Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur? Dan verzenden we je bestelling nog dezelfde dag! Let op: dit is alleen geldig voor de producten die de status 'Direct Leverbaar' hebben. Kijk hier voor de afwijkende levertijden tijdens de feestdagen.

PostNL afhaalpunt

Als je weinig thuis bent, kan je de bestelling laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Met de locatiekiezer kun je eenvoudig de gewenste locatie zoeken.

Avondlevering (€ 1,50 toeslag)

Desgewenst kunnen wij je bestelling de volgende werkdag ‘s avonds tussen 17.00 uur en 22.00 uur afleveren.
Voor deze verzendwijze maken wij gebruik van onze partner PostNL. Avondlevering is alleen mogelijk op maandag t/m vrijdag. Deze verzendwijze is niet mogelijk in combinatie met een PostNL afhaalpunt.

Zondaglevering (€ 12,50 toeslag)

Je bestelling kan op zondag geleverd worden indien deze uiterlijk op zaterdag voor 22.00 uur is geplaatst.
Deze verzendwijze is niet mogelijk in combinatie met een PostNL afhaalpunt.

UPS

Sommige van onze artikelen worden verzonden vanuit een extern magazijn. Vaak geldt hiervoor een levertermijn van 1-3 werkdagen. Voor deze artikelen kan er niet worden gekozen voor een afhaalpunt, avond- of zondaglevering.

PostNL Extra @ Home

Witgoed en televisies (groter dan 42 inch of zwaarder dan 30 kilo) welke de status 'Direct Leverbaar' hebben en op werkdagen voor 16:00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL Extra@Home service.

DHL

Alle zendingen vanaf 30 kilo worden op een pallet verzonden.

EPS

Buiten Nederland leveren wij via de pakketdienst van EPS.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten