Skyscraper rechts - Vakantiegeld goed besteed bij Alternate

iiyama – Hoge kwaliteit monitoren voor iedereen

iiyama werd in 1973 in Japan opgericht. Oorspronkelijk produceerde het bedrijf televisietoestellen, maar sinds 1986 kwamen daar monitoren bij. Tegenwoordig heeft iiyama een ruim assortiment monitoren van hoge kwaliteit. Tot dit assortiment behoren monitoren voor thuis en op kantoor, gaming monitoren, public displays en monitoren met touchscreen. Bij het ontwerpen van deze monitoren wordt gestreefd naar optimale efficiëntie, prestaties, betrouwbaarheid en optimaal comfort voor de gebruiker. Alles om ervoor te zorgen dat de monitoren voor iedereen zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

De perfecte gaming monitoren voor de veeleisende gamer

Vanwege het brede assortiment kan je voor elk soort game een geschikte monitor vinden. In dit segment maakt iiyama onderscheid tussen vier verschillende lijnen:

Black Hawk™ - Get in the game De Black Hawk kan Full HD-beelden weergeven met 75Hz en is de perfecte partner tijdens je gaming-avonturen. Gewapend met de Black Tuner-functie en Adaptive Sync-technologie met een verbluffende responstijd, garandeert de Black Hawk dat je zelfs in de schaduwrijke schermgebieden elk klein detail zult zien en in een oogwenk op de veranderende situatie kunt reageren.

Red Eagle™ - join the PRO squad De Red Eagle is een echte game changer die ware gamers het concurrentievoordeel geeft dat ze nodig hebben om in een fractie van een seconde beslissingen te nemen. Met een zinderende responstijd zorgt hij voor een vloeiende en nauwkeurige overgang tussen afbeeldingen. Het maakt niet uit wat je voorkeur heeft: RTS, FPS, MOBA en MMO - kies Red Eagle en plaats jezelf bovenaan de voedselketen van de gaming-gemeenschap.

Silver Crow™ - Enter a new dimension De Silver Crow brengt je naar een geheel nieuw level van gaming-ervaringen. Omdat het 2560x1440-scherm 77% meer schermruimte biedt dan een standaard Full HD-scherm van 1920x1080, zorgt de Silver Crow ervoor dat de fijnste details worden weergegeven met perfecte beeldhelderheid. Niets zal aan je aandacht ontsnappen.

Gold Phoenix™ Deze monitoren hebben een 4k Ultra HD-resolutie. Hierdoor zie je vier keer meer dan op een Full HD-scherm en komt het beeld veel scherper over. Dit zorgt voor de ultieme game-ervaring.

Bekijk alle gaming monitoren

Ergonomische en flexibele desktopmonitoren

iiyama blinkt uit in ergonomische en flexibele desktopmonitoren voor de kantooromgeving. ProLite-monitoren uit de B-serie, XB-serie en XUB-serie zijn speciaal gemaakt voor zakelijk gebruik. Monitoren uit de XUB-serie zijn vanwege de dunnere bezel fijn om te gebruiken als je meer dan één scherm gebruikt.

Bekijk alle desktopmonitoren

Public displays – Voor maximale impact

Naast doorsnee monitoren maakt iiyama ook public displays. Je hebt hierbij de keuze tussen hele kleine displays (10") tot hele grote displays (86"). Voor iedere denkbare situatie is er een geschikte public display te vinden. Deze monitoren zijn gemaakt om te gebruiken als digital signage: bij instore-retail, als infozuilen of in controlekamers en vergaderruimtes. Door de hoge helderheid, uitzonderlijke beeldkwaliteit en optimale pasvorm komt een iiyama-public display volledig tot zijn recht.

Bekijk alle public displays

Touchscreens

De touchscreens van iiyama bieden een naadloze en nauwkeurige touch-ervaring dankzij hun Full HD-resolutie en geavanceerde touchtechnologie. Deze technologie zorgt voor minder gevoeligheid voor vuil en vingerafdrukken. Met hoogwaardige IPS-panelen leveren ze natuurlijke kleuren, hoog contrast en brede kijkhoeken, waardoor ze ideaal zijn voor diverse interactieve toepassingen zoals instore retail en presentaties. Het slanke ontwerp voegt niet alleen ergonomie toe, maar ook een opvallende uitstraling aan het geheel.

Bekijk alle touchscreensAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten