Intel – Do something wonderful

Intel is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1968. Oorspronkelijk begon Intel met het ontwikkelen van computergeheugen voordat het bedrijf overstapte naar microprocessoren. Intel ontwikkelde in de jaren zeventig de eerste microprocessor en is vandaag de dag nog steeds de grootste fabrikant op het gebied van pc-microprocessoren. Intel specialiseert zich voornamelijk in het ontwerpen en produceren van processoren, moederborden, software en computercomponenten. Een processor of CPU is eigenlijk het brein van een computer dat instructies ontvangt en uitvoert. Het verwerkingsvermogen van een processor is een van de belangrijkste componenten die bepalen hoe snel en vlot jouw computerervaring is.

Ontdek alles van Intel

13e generatie Intel® Core™ processors
Beyond performance.

Doe meer met de snelste Chip die Intel ooit heeft gebouwd! Stream, creëer en game op het hoogste niveau met toonaangevende functies en de nieuwste hybride architectuur.

Ontdek alle Intel® 13-gen processoren

Duik in een krachtige en meeslepende game ervaring!

Met AI-enhanced XeSS upscaling en DirectX* 12 Ultimate.

Ontdek alle Intel® Arc grafische kaarten

Welke Intel CPU is geschikt voor jou?

Intel i3 – Basis-pc-gebruiker

De Intel i3 processor is perfect om je dagelijkse taken voor werk of school te kunnen uitvoeren, zoals surfen op internet, e-mailen en tekst bewerken. De Intel i3 processor kan het allemaal aan! Deze processoren zijn in het algemeen ook meer energiebesparend dan de andere series processoren.

Intel i5 - Gemiddeld-pc-gebruiker / entreegamer

Met een Intel i5 processor heb je al meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk om games te spelen die meer verwerkingsvermogen vereisen, en licht multitasken met verschillende programma’s op de achtergrond zal ook vlotter draaien. Intel i5-processoren zijn geweldige allrounders, ideaal voor pc-gebruikers die naast algemeen computergebruik ook graag een beetje willen gamen.

Ontdek alle i3 of i5 processoren

Intel i7 - Elite-pc-gebruiker / geavanceerde gamer

Ben je op zoek naar een krachtpatser van een CPU? Voor de pc-gebruikers onder ons die graag zwaardere programma’s draaien, wordt er al snel gekeken naar een Intel i7 processor. i7 processoren maken gebruik van Turbo-boost en hyperthreading waardoor je processor meer vermogen creëert zodra dat nodig is.

Heerlijk genieten van de nieuwste games, aan de slag met professionele mediaprogramma’s of moeiteloos intensief willen multitasken? Dit kan de Intel i7 processor allemaal voor je doen!

Ontdek alle i7 processoren

Intel i9 – Pro-pc-gebruiker

Het beste uit je pc halen doe je met een Intel i9 processor. Voor elke pro-gamer is het van cruciaal belang dat de game-ervaring altijd vloeiend en vlekkeloos verloopt. Elke vertraging in je competitieve game-ervaring zou zo maar tot een verlies kunnen leiden bij een belangrijke wedstrijd of een belangrijk toernooi. Daarom heeft Intel een van de beste processoren ontwikkeld om dat te voorkomen. De i9 processoren zijn perfect om de meest intensieve games stabiel te draaien. Naast gaming zijn ze ook ideaal voor 3D rendering, simulaties, animeren of 4k video bewerken.

Ben jij een hardcore gamer, een contentcreator of een developer die een beest van een computer nodig heeft? Dan is de i9 processor van Intel perfect voor jou.

Ontdek alle i9 processoren

Intel Xeon - Servers en workstations

De Xeon processoren zijn speciaal ontworpen voor hoogwaardige werkstations en netwerksystemen die in staat zijn om een intensieve werkdruk aan te kunnen. Hierbij is het van groot belang om grote hoeveelheden informatie snel te kunnen verwerken. Xeon processoren zijn ook geschikt om technische-, grafische- en multimediaintensieve programma’s te draaien. Kies voor een Xeon processor om al je zakelijke serveractiviteiten moeiteloos te beheren of om een krachtig workstation te creëren voor jouw specifieke doeleinden.

Ontdek alle Xeon processoren

Intel Unlocked-processoren

Meer vermogen uit je processor halen? Dat kan met de Unlocked processoren van Intel! Die zijn speciaal ontworpen om overklokken mogelijk te maken. Bij veel processoren zijn de capaciteiten vergrendeld en kan er niet meer uit ze worden gehaald, maar door te overklokken kan je het standaard verwerkingsvermogen van een processor verhogen. Ontgrendel jouw Intel processor met “Unlocked” en ontdek meer potentieel prestatievermogen!

Ontdek alle Unlocked processoren

Pc-systemen met Intel

Desktop pc’s Voor alle computergebruiksituaties kan je terecht bij pc’s aangedreven door Intel. Met een kant-en-klare pc kan je meteen aan de slag zonder er zelf aan te hoeven sleutelen, dus gebruiksvriendelijk voor iedereen!

Multimedia pc’s Door de grote opslagcapaciteit van een multimedia pc is deze pc perfect om al je multimediabestanden op te slaan en mee te beheren. Er zijn aansluitingen voor je harde schijf, SSD’s en M.2-opslagschijven. Met een multimedia-pc kan je nog steeds al je dvd-schijven bekijken en zelfs nog branden.

Ontdek alle PC-systemen met Intel

NUC-systemen

Met de technologie van tegenwoordig hoeven pc’s helemaal niet meer zo groot te zijn. Met een Intel NUC Kit mini-pc bespaar je enorm veel ruimte en je kunt hem overal makkelijk kwijt. Door het compacte design is de NUC gemakkelijk te verplaatsen als je van werkplek moet veranderen. Een perfecte mini-pc dus om al je dagelijkse taken probleemloos te kunnen uitvoeren!

Ontdek alle NUC-systemen

Thunderstorm-pc’s

Met onze jarenlange expertise op het gebied van pc-systemen zijn er speciaal voor de échte hardcore gamers bliksemsnelle pc’s ontworpen. Ze bestaan uit hoogwaardige componenten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De ultieme gaming-pc moet natuurlijk over zoveel mogelijk verwerkingsvermogen beschikken, daarom is er gekozen voor de processoren van Intel. De Thunderstorm-systemen zijn ook uitgerust met sfeervolle RGB-verlichtingen die je zelf kunt aanpassen, zodat jouw pc uniek is. Is één videokaart niet genoeg? Maak je geen zorgen want de Thunderstorm-systemen komen ook in een SLI-uitvoering, waardoor je zelfs twee videokaarten in je pc kunt hebben!

Ontdek alle Thunderstorm by Alternate pc-systemen met Intel

PC-Builder

Wil je zelf aan de slag gaan met verschillende computercomponenten en je eigen pc customizen?

Check dan onze PC-Builder en stel je eigen droom-pc samen!

Notebooks met Intel

Notebooks zijn computers met alle noodzakelijke accessoires geïntrigeerd in een heel portable vormfactor. Ben je veel onderweg en wil je al je werk gemakkelijk meenemen? Dan zijn notebooks een uitstekende oplossing voor al je computergerelateerde taken. Terwijl je onderweg bent, kun je eenvoudig bij zowel je online als offline bestanden.

Notebooks van een hogere prijsklasse zijn tegenwoordig uitgerust met hun eigen toegewijde grafische kaart, zodat je zelfs op een notebook goed kan gamen.

Ontdek alle laptops met Intel

Intel SSD’s

Een SSD (solid state drive) kan zo’n tien keer sneller lezen en twintig keer sneller schrijven dan een harde schijf. Ook gaan ze minder snel kapot dan een traditionele harde schijf, aangezien er geen bewegende mechanische componenten in zitten. Met een M.2. SSD ga je zelfs nog een stapje verder. M.2. SSD’s worden direct op het moederbord aangesloten en zijn stukken kleiner en nog sneller dan normale SSD’s.

Ontdek alle Intel SSD’sAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten