Wij houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus goed in de gaten. Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.

2-in-1 laptops

Wat is een 2-in-1 laptop?

Een 2-in-1 laptop is simpel gezegd een combinatie tussen een laptop en tablet. Hij is zo mobiel als een tablet met de functionaliteit van een laptop.

Je zit dus niet vast aan een muis en toetsenbord, want er is ook touchscreenfunctionaliteit. Dit soort laptop is bijvoorbeeld geschikt om op school mee te werken en te typen, en dan als tablet te gebruiken voor een spelletje of het terugkijken van een programma wanneer je in de trein of thuis op de bank zit. De 2-in-1 laptop is beschikbaar in twee varianten: convertible en detachable.

Voordelen ten opzichte van een gewone tablet

Naast de genoemde voordelen zijn 2-in-1 laptops ook voorzien van een krachtigere processor en grafische kaart dan een standard tablet, waardoor ze sneller werken. Daarnaast is de accu vaak sterker.

2-in-1 laptop selector

Convertible (omklapbare) laptops

De convertible uitvoering is omklapbaar. Dit wil zeggen dat het toestel 360 graden om je toetsenbord heen draait. Je kunt ‘m dus gebruiken als een normale laptop wanneer je bijvoorbeeld tekst moet verwerken, maar je kunt hem ook als een driehoek op tafel zetten wanneer je iets wil laten zien. Je scherm steunt dan op het toetsenbord. Daarnaast kun je het toetsenbord helemaal inklappen, zodat je de convertible in je hand kunt houden en bedienen als een tablet.

Detachable (ontkoppelbare) laptops

Naast convertibles heb je ook detachables. Hierbij zijn het scherm en het toetsenbord geheel van elkaar los te koppelen. Deze modellen zijn vooral geschikt voor mensen die thuis of op het werk veel met een toetsenbord werken, maar onderweg gewoon liever een tablet gebruiken. Zo kun je bestanden of presentaties verwerken zoals je gewend bent op een normale laptop, terwijl je onderweg niet het gewicht van een toetsenbord mee hoeft te zeulen. Op deze manier is je laptop nog mobieler en overal te gebruiken als tablet.

Accessoires voor 2-in-1 laptops

Populaire 2-in-1 laptop merken

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de