Maak een back-up van jouw data met QNAP-NAS

QNAP (Quality Network Appliance Provider) biedt opslagoplossingen van hoge kwaliteit voor thuis- en zakelijke gebruikers, het delen van gebruikte bestanden, virtualisatie, opslagbeheer en bewakingstoepassingen.

Ontdek alles van Qnap

Wat is een NAS?

Een network-attached storage (NAS) is een apparaat waarmee je al je belangrijke bestanden, films of foto's eenvoudig centraal en veilig opslaat in je netwerk. Hierdoor heb je vanaf je computer, laptop, tablet of telefoon via internet toegang tot je opgeslagen bestanden. Een NAS kan alleen door jezelf worden gebruikt of gedeeld worden met familie en vrienden of tussen collega's.

Voordelen van een NAS:

  • Bewaar al je bestanden op één plaats.

  • Maak reservekopieën van al je bestanden en raak nooit meer iets kwijt.

  • Bescherm uw gegevens met meerdere ingebouwde beschermings- mechanismen.

  • Deel bestanden op meerdere platformen om samen te werken met groepen.

Uitgebreide softwareoplossingen voor back-ups en uitbreiding van de functionaliteit van NAS

Snapshot

Het maken van een snapshot is net als het maken van een foto; binnen enkele seconden wordt de volledige status van je systeem en gegevens vastgelegd. Hoewel alle QNAP NAS-systemen snapshots ondersteunen, hebben niet alle NAS-fabrikanten snapshot-ondersteuning aan hun apparaten toegevoegd. De op blokken gebaseerde snapshots van QNAP staan los van het bestandssysteem en blijven veilig, zelfs als het bestandssysteem wordt aangetast door ransomware. Je kunt een snapshot-versie van een bepaald tijdstip selecteren om snel originele, ongecodeerde bestanden en systeem gegevens te herstellen.

QNAP raadt de 3-2-1 back-upstrategie aan

Het 3-2-1 back-up schema is de belangrijkste manier om gegevensbeveiliging te garanderen. Hybrid Backup Sync maakt het een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar back-uptaken in te plannen en Hybrid Backup Sync doet de rest.

NAS voor thuisgebruik

Het moderne huis puilt tegenwoordig uit met gegevens. Van pc’s tot smartphones en tablets: we hebben alsmaar overal nieuwe media, bestanden en gegevens staan. Sla centraal je gegevens op en je bent nooit meer bestanden kwijt.

QNAP-NAS-apparaten voor thuisgebruik

NAS voor zakelijk gebruik

Elk bedrijf heeft een solide IT-infrastructuur nodig. Met een zakelijke NAS heb je de juiste hardware om te blijven groeien. Het zakelijke assortiment van QNAP voorziet niet alleen in de behoefte aan opslagruimte, maar biedt ook een breed scala aan diensten en functies om de productiviteit en mogelijkheden van je bedrijf te verhogen.

QNAP-NAS-apparaten voor zakelijk gebruik

QNAP-switches

Met een switch breid je het netwerk uit met extra netwerkpoorten. Deze kan je vervolgens gebruiken om eenvoudig je apparaten bekabeld op aan te sluiten. De switches zijn plug-and-play waardoor er geen inwikkelde instellingen nodig zijn. Sluit je apparaten aan op de switch en je kunt aan de slag.

Bekijk alle switches


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten