Let op: Door de grote drukte kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.
Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.
Alternate

QNAP - Totale controle over je bestanden voor werk en privé

QNAP werd in 2004 opgericht en is gevestigd in Taiwan. Het levert NAS-producten van hoge kwaliteit voor thuis- en zakelijke gebruikers. Met een focus op NAS komt QNAP met oplossingen voor opslag, back-ups, multimedia, veiligheid, productiviteit en meer.

Bekijk alle QNAP-NAS-apparaten

Wat is een NAS?

Het veilig opslaan en delen van bestanden, foto’s of video’s wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een alternatief voor het gebruik van USB-sticks of externe harde schijven. Een Network Attached Storage (NAS) is een apparaat waarmee je eenvoudig al je belangrijke bestanden, films of foto’s centraal en veilig kunt opslaan in je netwerk. Hierdoor kan je vanaf je computer, laptop, tablet of telefoon via het netwerk of internet bij je opgeslagen bestanden. Om bestanden, films en foto’s op te kunnen slaan op een NAS heb je opslagruimte nodig. Je kan een NAS inclusief opslag kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om de harde schijven los aan te schaffen.

Bekijk alle QNAP-NAS-apparaten inclusief opslag

Voordelen van een NAS

ordenen

Bewaar al je bestanden op één plaats

reservekopieën

Maak reservekopieën van al je bestanden en raak nooit meer iets kwijt

bestanden-delen

Deel bestanden altijd en overal, op elk apparaat

bescherming

Bescherm je gegevens met meerdere ingebouwde beschermingsmechanismen

multimediacentrum

Geniet van een volledig multimediacentrum in huis

delen-meerdere-platformen

Deel bestanden op meerdere platformen om samen te werken met groepen

Thuisgebruik

NAS voor thuisgebruik

Het moderne huis puilt tegenwoordig uit met gegevens. Van pc’s tot smartphones en tablets: we hebben alsmaar overal nieuwe media, bestanden en gegevens staan. Sla centraal je gegevens op en je bent nooit meer bestanden kwijt.

Bekijk alle QNAP-NAS-apparaten voor thuisgebruik

Voordelen van een NAS voor thuisgebruik

icon7

Opslag van foto’s: organiseer, deel en upload foto’s van je smartphone naar de NAS

icon5

Beluister en organiseer eenvoudig alle muziek bij je thuis. Beluister je muziekcollectie op verschillende apparaten, zoals laptops en mobiele apparaten, zonder dat je de muziek op je apparaat hoeft op te slaan

icon5

Geniet overal van je films: sla films op en speel ze af op televisie, tablet of smartphone

icon3

Eenvoudig delen van media of bestanden: geen gedoe meer met USB-kabels of SD-kaarten

icon2

Gebouwd voor back-ups: een NAS is de ideale locatie voor back-ups van al je computers en apparaten

Multimedia

Geniet van je geliefde collectie mediabestanden thuis en op je mobiele apparaat of laptop als je onderweg bent. Je QNAP-NAS is je eigen privé-cloud voor al je films, video's, foto's en bestanden, zodat deze overal en op elk moment binnen handbereik zijn. Hoe het werkt leggen we hieronder per apparaat uit.

Multimedia op je mobiel

Een QNAP-NAS is de ultieme oplossing voor je multimedia-ervaring. Met deze apps geniet je altijd en overal van jouw multimedia:

Muziek - Qmusic

Luister naar je favoriete nummers, maak playlists en beheer je gehele muziekbibliotheek met de app Qmusic. Je kunt door je muziek zoeken, bladeren en deze afspelen met één enkele druk op de knop.

Video - Qvideo

Bekijk je films, deel je video's en laat jouw bibliotheek overal groeien met Qvideo. Nooit geen opslagbeperkingen meer dankzij je QNAP-NAS.

Foto’s - Qphoto

Bekijk je foto's, maak albums en deel je beelden met Qphoto en bewaar ze allemaal zonder je zorgen te hoeven maken. Jouw QNAP-NAS biedt terabytes aan opslag binnen handbereik.

Multimedia op je laptop of desktop

Deze programma’s maken het genieten van muziek, video en foto’s makkelijker dan ooit:

Muziek - Music Station

Verzamel muziek, klik en luister ernaar. Zing mee met de teksten. Deel albums, playlists of mappen met muziek met je vrienden en gezin. Luister naar je favoriete internet-radiostation.

Video - Video Station

Centraliseer je videoverzameling om deze eenvoudig te kunnen delen en archiveren. Classificeer en categoriseer je video’s als homevideo’s, films of tv-programma’s.

Foto’s - Photo Station

Archiveer je foto's en orden ze eenvoudig in mappen door ze gewoon te verslepen. Maak fotoalbums die je vooraf kunt definiëren met data en tags. Deel eenvoudig blokken foto's op sociale media.

Geniet van je favoriete films en video’s op je tv

Er zijn verschillende manieren om van je favoriete films en video's te genieten op je tv met een QNAP-NAS. Gebruik DLNA of PLEX om van je NAS naar de televisie te streamen. Multimediabestanden kunnen snel de opslaggrenzen van je apparaat of gratis clouddienst overschrijden. Je kunt profiteren van het grote opslagpotentieel van je NAS om onderweg video's te bekijken zonder extra kosten te betalen - dit alles terwijl je controle blijft houden over je eigen bestanden.

Zakelijk gebruik

NAS voor zakelijk gebruik

Of je nu net begint met je bedrijf of dat het al hard groeit, elk bedrijf heeft een solide IT-infrastructuur nodig. Met een zakelijke NAS heb je de juiste hardware om te kunnen blijven groeien. Het zakelijke assortiment van QNAP voorziet niet alleen in de behoefte aan opslagruimte, maar biedt daarnaast een breed scala aan diensten en functies om de productiviteit en mogelijkheden van je bedrijf te verhogen.

Bekijk alle QNAP-NAS-apparaten voor zakelijk gebruik

Voordelen van een NAS voor zakelijk gebruik

Efficiënter samenwerken

QSync is een standaard hulpprogramma en vereist geen extra bijdragen of abonnementskosten. Dit programma maakt synchronisatie mogelijk tussen de NAS en aangesloten apparaten, zoals computers, laptops en mobiele apparaten. De opslagruimte wordt alleen beperkt door de totale opslagcapaciteit van de NAS.

Zakelijke gebruikers hebben op elk moment toegang tot een gedeelde map met de meest recente bestanden. Hierdoor kan de efficiëntie van samenwerking sterk verbeteren.

Veilige toegang tot bestanden

Ervoor zorgen dat iedereen veilig toegang kan krijgen tot de meest recente bestanden kan een uitdaging zijn. Qsync verandert de NAS in een beveiligd datacenter met een grote opslagcapaciteit voor het synchroniseren van bestanden. Er zijn meerdere manieren om bestanden te delen met groepen, zodat iedereen altijd en overal op een veilige manier toegang heeft tot de bestanden.

Totale controle over je gegevens

Aangezien QSync op de NAS staat, hoef je geen data door te sturen naar derden. Op deze manier blijf je de controle houden over de manier waarop jouw gegevens worden gebruikt en verzonden.

Opslag en back-ups

Verlies van waardevolle gegevens is een situatie waarvoor niemand immuun is, en iedereen zou zich daarop moeten voorbereiden. Elke dag gebruik je een laptop en/of desktop voor werk en/of persoonlijke activiteiten. Dan wil je dat je gegevens goed geback-upt zijn om ze te beschermen tegen onverwachte hardwarestoringen of verlies van gegevens. Een QNAP-NAS kan door de opties voor back-up en herstel van gegevens helpen bij het verminderen van dataverlies. Hieronder staan een aantal applicaties toegelicht die je kan gebruiken om je opslag en back-ups te regelen:

Qsync

Synchroniseer bestanden tussen teams en apparaten. Qsync maakt efficiënte bestandssynchronisatie mogelijk tussen een QNAP-NAS en gekoppelde apparaten, zoals computers, laptops of mobiele apparaten. Zakelijke gebruikers kunnen toegang krijgen tot de meest actuele bestanden in de gedeelde map om de efficiëntie van het teamwork te verbeteren. Thuisgebruikers kunnen vanaf hun aangesloten apparaten voor mobiel multimedia-entertainment gemakkelijk toegang tot hun mediabestanden krijgen.

File Station

File Station is een ingebouwde app die je bestanden laat beheren die op je QNAP-NAS en in de cloud zijn opgeslagen. Je kan eenvoudig bestanden van je computer uploaden, tussen mappen verslepen, hernoemen en verwijderen.

Qsirch

Qsirch ondersteunt op trefwoord zoeken en biedt meerdere methoden om afbeeldingen, muziek, video's, documenten en e-mails te vinden, zodat het gemakkelijker dan ooit is om de benodigde bestanden te vinden.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de