{banner image text}

Thuisgebruik

Ben je op zoek naar een nieuwe computer, laptop of printer voor thuisgebruik? Dan ben je bij HP aan het juiste adres. HP heeft sinds de oprichting in 1993 een ruim assortiment in computertechnologie zoals computers, laptops en randapparatuur. Hierbij heeft HP verschillende productseries die voldoen aan diverse behoeftes.

Zo heeft HP voor iedereen de passende oplossing! Zo is er de HP Pavilion serie voor alledaags thuisgebruik als internetten, e-mailen en gebruik van social media. Bij deze serie is rekening gehouden met een ruime opslagcapaciteit zodat het gezin veel bestanden zoals foto’s en video’s kan opslaan. Ben je meer op zoek naar een computer of notebook voor entertainment doeleinden waarmee je ook makkelijk spelletjes kunt spelen en films kunt kijken? Dan heeft HP de Power Pavilion serie die beschikt over krachtigere componenten. Ook heeft HP ruimtebesparende modellen zoals de HP Pavilion AIO serie. Dit zijn compacte all-in-one pc’s. De laptops en pc’s worden tevens geleverd met Windows 10 en er zijn ook modellen die beschikken over een privacy schakelaar, zodat je weet dat jouw bestanden veilig zijn.

Ook zijn de all-in-one printers van HP Envy en HP Deskjet ideaal voor thuisgebruik. Dit zijn printers waarmee je kunt printen, scannen én kopiëren. Daarnaast beschikken sommige printers over de mogelijkheid om een connectie te maken tussen de printer en de smartphone/tablet of cloud, zodat je nog makkelijker bestanden en foto’s kan printen.

Gaming

Ben je op zoek naar een gaming pc of gaming laptop? HP heeft sinds haar oprichting in 1993 haar assortiment flink uitgebreid en heeft nu ook gaming pc’s in het assortiment, de OMEN-serie. Deze serie beschikt over verschillende formaten gaming laptops met een robuust design, krachtige hardware en een grafische kaart. Ook zijn de gaming pc’s uit de OMEN-serie voorzien van de allernieuwste hardware, grafische kaart en een geavanceerd design. De serie is gebouwd voor lange gamesessies en zorgt ervoor dat jij je missie bereikt!

OMEN notebooks

BE EVERYWHERE

De OMEN Laptop, met krachtige hardware en een robuust design, levert mobiele topprestaties die je in staat stellen bijna overal elke game-uitdaging aan te gaan.

Bekijk de modellen

OMEN pc-systemen

Superkrachtige pc-systemen speciaal voor gamers

De OMEN pc heeft een geavanceerd design, de allernieuwste hardware, handige upgrademogelijkheden om de nieuwste AAA-games te verpletteren en levert ook nog eens de performance waarmee jij op competitie-niveau kunt presteren.

Waarom kiezen voor een workstation?

Workstations zijn zeer krachtige computers die uitgerust zijn met speciale hardware en software. Ze worden vaak ingezet voor intensieve computertaken. Je kunt hierbij denken aan werkzaamheden van bijvoorbeeld creatieve professionals en designers. Doordat workstations schaalbaar zijn, zijn deze systemen altijd uit te breiden met extra geheugen en processoren. Het grote verschil tussen een pc en een workstation is dat een workstation sneller is en betere prestaties levert. Er zijn twee varianten workstations: desktopworkstations en mobiele workstations.

Desktopworkstations

Een desktopworkstation, ook wel workstation-pc, is een vast workstation dat in principe lijkt op een normale pc. Deze oplossing wordt vooral toegepast voor mensen die in een vaste werkomgeving werken.

Mobiele workstations

Ben je vaak onderweg voor werk en heb je een pc nodig die zware taken eenvoudig kan uitvoeren? Dan is een mobiel workstation de ideale oplossing. Deze type workstations lijken veel op normale laptops, maar zijn krachtiger en iets zwaarder in gewicht. In tegenstellig tot de desktopworkstations leveren de laptops wel iets minder krachtige prestaties op.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten.