Thule

In de tassen van Thule neem je alles mee wat je tijdens je outdoor avonturen nodig hebt. Trek de prachtige natuur in en ervaar de vrijheid! Op je rug draag je immers alles wat je onderweg nodig hebt, dus je kunt gaan en staan waar je wilt. Of het nu gaat om de natuur ontdekken, de wereld rondreizen met je gezin of vrienden, of de fiets naar kantoor pakken: de tassen van Thule neem je mee op weg naar een actiever leven. Ook als je een laptop wilt meenemen, heeft dit merk een oplossing in de vorm van een laptoprugzak of laptoptas. Een laptoprugzak van Thule zorgt voor een stijlvolle bescherming van je notebook en biedt daarnaast een slimme opbergruimte voor de andere spullen die je dagelijks nodig hebt.

Als Zweeds bedrijf met het motto 'Bring your life' ligt de focus bij het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve, praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen, die je helpen jouw spullen overal mee naartoe te nemen. Dit merk deelt de passie voor een actieve levensstijl met miljoenen outdoor fans en reisliefhebbers over de hele wereld. Bij het ontwerpen van de producten houdt Thule dan ook altijd vast aan vier waarden: kwaliteit, veiligheid, design en gebruiksgemak. En als Zweeds bedrijf staat natuurlijk het milieu hoog in het vaandel tijdens het volledige productieproces.

Vind jouw outdoor avontuur met Thule!Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten