Skyscraper (links) - Harry Potter portal
Skyscraper Rechts - SummerSale

Kinderdrones

Met een kinderdrone kan je kind alvast kennis maken met drones en leert hij of zij hoe je een drone laat vliegen. Een speelgoeddrone is meestal gemaakt van plastic: een zeer zacht materiaal dat bovendien licht is. Dit betekent dat de kinderdrone geen gevaar oplevert. Niet alleen voor je kind zelf, maar ook voor andere mensen en dieren. Omdat drones voor kinderen meestal maar een heel klein bereik hebben, zijn ze ook gemakkelijker te besturen. Belangrijk is het gewicht van het drone speelgoed, zeker bij (jonge) kinderen. Hoe zwaarder de drone is, hoe meer stroom hij gebruikt. En hoe langer de batterij meegaat, hoe langer het speelplezier duurt.

Speelgoeddrones zijn verkrijgbaar voor kinderen vanaf acht jaar, vanaf twaalf jaar en voor kinderen vanaf veertien jaar. Dit zijn vaak meer geavanceerde drones met een hogere snelheid, een maximale wendbaarheid en vele praktische functies, zoals een camera. Voor welke leeftijdsgroep je ook een kinderdrone zoekt, hier vind je de perfecte drone voor jouw kind!

Let op: Vanaf 31 december 2020 gelden nieuwe Europese regels voor het vliegen met een drone. Voor speelgoeddrones zonder camera en onder de 250 gram geldt een uitzondering: er is geen minimumleeftijd, je hoeft geen kennistest af te leggen en je hoeft de drone niet te registreren. Als je drone meer dan 250 gram weegt of een camera aan boord heeft, moet je deze wél registreren bij de RDW. Bij drones onder de 250 gram hoef je geen test te doen bij een vliegschool of een vliegbewijs te hebben. Kijk voor meer informatie op de website van de RDW.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten