Logitech
Logitech Mcon

Partnerschap Logitech en mCon esports

Ben jij een esporter en wil je goed presteren? Dat kan alleen als je beschikt over de allerbeste gaming gear. Zorg dus dat jij altijd de allerbeste hardware tot je beschikking hebt om jouw skills tijdens het gamen optimaal te benutten! Bekijk de onderstaande videos van mCon esports waarin professionele esporters de producten van Logitech G testen en uitleggen waarom deze producten hun verder helpt om in esports te groeien.

mCon esports

mCon esports behoort tot de professionele topteams van Nederland. Dankzij een lange en rijke historie is mCon esports niet meer weg te denken uit de esports scene. Zo werd mCon esports meerdere malen tot Nederlands en Benelux kampioen gekroond met Rocket League, Hearthstone en Counter-Strike. Tevens neemt mCon esports deel aan de prestigieuze Dutch League, waar de organisatie eind 2019 voor geselecteerd werd. Niet voor niets is de missie van mCon esports om de meest iconische en succesvolle esports organisatie van Nederland te zijn en fans te vermaken en inspireren met esports op het hoogste niveau.

Logitech G Pro X Wireless gaming headset

Logitech G PRO X Superlight gaming muisAlle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten