Logitech
Logitech Core assortiment

Logitech, een plezier om mee te werken

Logitech werd in 1981 in Apples, Zwitserland, opgericht. Ze produceren innovatieve randapparatuur voor computers.

In alles wat Logitech produceert staat ontwerp en gebruiksgemak centraal. Door steeds nieuwe ontwerpen op de markt te brengen, wordt er voldaan aan de veranderende behoeften van pc- en laptopgebruikers.

Het assortiment van Logitech is enorm en bestaat onder andere uit toetsenborden, muizen, webcams, speakers en meer.

Muizen

Profiteer van uitzonderlijke navigatie en controle in de palm van je hand. Van hoogwaardige draadloze muizen met geavanceerde functies tot budgetvriendelijke modellen met draad: Logitech-muizen zijn nauwkeurig, duurzaam en eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Bekijk alle Logitech muizen

Toetsenborden en combinaties

Ervaar de prestaties, de veelzijdigheid en het comfort van Logitech-toetsenborden en -toetsenbordcombinaties. Logitech toetsenborden bieden altijd een prettige typ-ervaring en zijn uitgerust met handige functies voor thuis of op het werk. Draadloze toetsenborden en combinaties zorgen voor flexibiliteit en een opgeruimde werkplek.

Bekijk alle Logitech toetsenborden

Headsets

De stijlvolle en betaalbare Logitech-headsets zijn ontworpen voor langdurig comfort om elk gesprek productiever te maken.

Bekijk alle Logitech headsets

Webcams

Wil je een gesprek voeren via Skype, streamen op Twitch of een video opnemen voor YouTube? Dan is een goede webcam wel zo handig! Met een Full HD-webcam van Logitech ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit, en kun je haarscherpe video’s opnemen en vloeiende gesprekken voeren. Logitech-webcams leveren uitzonderlijke video en audio voor digitale vergaderingen met sublieme helderheid, vloeiende bewegingen, natuurlijke kleuren en geweldig geluid.

Bekijk alle Logitech webcams

Speakers

De speakers van Logitech sluit je snel en eenvoudig aan op je pc en andere devices. Zo geniet je binnen no-time van je muziek, films en games.

Bekijk alle Logitech speakers

De ideale thuiswerkset-up creëer je met Logitech!

Bekijk de pagina


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten