Let op: Door de grote drukte kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.
Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.
APC portal

Gaming

Ben je op zoek naar een gaming pc of gaming laptop? HP heeft sinds haar oprichting in 1993 haar assortiment flink uitgebreid en heeft nu ook gaming pc’s in het assortiment, de OMEN-serie. Deze serie beschikt over verschillende formaten gaming laptops met een robuust design, krachtige hardware en een grafische kaart. Ook zijn de gaming pc’s uit de OMEN-serie voorzien van de allernieuwste hardware, grafische kaart en een geavanceerd design. De serie is gebouwd voor lange gamesessies en zorgt ervoor dat jij je missie bereikt!

meer Accessoires Alternate.nl
OMEN notebooks
BE EVERYWHERE
De OMEN Laptop, met krachtige hardware en een robuust design, levert mobiele topprestaties die je in staat stellen bijna overal elke game-uitdaging aan te gaan.
OMEN pc-systemen
Superkrachtige pc-systemen speciaal voor gamers
De OMEN pc heeft een geavanceerd design, de allernieuwste hardware, handige upgrademogelijkheden om de nieuwste AAA-games te verpletteren en levert ook nog eens de performance waarmee jij op competitie-niveau kunt presteren.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de