Let op: Door de grote drukte kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.
Kijk hier voor actuele informatie en veelgestelde vragen.
APC portal

Waarom kiezen voor een workstation?

Workstations zijn zeer krachtige computers die uitgerust zijn met speciale hardware en software. Ze worden vaak ingezet voor intensieve computertaken. Je kunt hierbij denken aan werkzaamheden van bijvoorbeeld creatieve professionals en designers. Doordat workstations schaalbaar zijn, zijn deze systemen altijd uit te breiden met extra geheugen en processoren. Het grote verschil tussen een pc en een workstation is dat een workstation sneller is en betere prestaties levert. Er zijn twee varianten workstations: desktopworkstations en mobiele workstations.

Desktopworkstations

Een desktopworkstation, ook wel workstation-pc, is een vast workstation dat in principe lijkt op een normale pc. Deze oplossing wordt vooral toegepast voor mensen die in een vaste werkomgeving werken.

Mobiele workstations

Ben je vaak onderweg voor werk en heb je een pc nodig die zware taken eenvoudig kan uitvoeren? Dan is een mobiel workstation de ideale oplossing. Deze type workstations lijken veel op normale laptops, maar zijn krachtiger en iets zwaarder in gewicht. In tegenstellig tot de desktopworkstations leveren de laptops wel iets minder krachtige prestaties op.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten. Eventuele doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Voor bestellingen vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@alternate.nl of +31 (0)88 544 45 55.
Shop gesloten
Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies
https://click.alternate.de