Elgato: creëer professionele content voor het wereldwijde publiek

Elgato is dé toonaangevende fabrikant van hardware en software voor content creators die bijvoorbeeld actief zijn op YouTube en Twitch. De Elgato-streamdeckcontrollers met bijbehorende software maken het eenvoudig om game-activiteiten van gamers op te nemen en te gebruiken voor bijvoorbeeld livestreams.

Ontdek hieronder hoe je een professionele streaming set-up maakt met Elgato-producten.

Bekijk alle Elgato producten

EXPLORE YOUR STUDIO

Elgato setup
Ketlight

Keylight

Met Elgato-keylight sta jij in de schijnwerpers. Kwaliteitsverlichting is het geheim om meer uit je camera te halen en de keylight helpt daarbij.

Capturecard

Capturecard

Een capturecard is de oplossing waarmee je de realtime gameplay van je PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en Wii kunt vastleggen op je pc of Mac. Ideaal om gamerecensies te plaatsen op je eigen Twitch- of YouTube-kanaal.

Streamdeck

Streamdeck

Een streamdeck geeft je de volledige controle over al jouw online content. Met één druk op de knop kun je van scène wisselen, multimedia starten, audio aanpassen en nog veel meer, allemaal binnen handbereik.

Capturecard

Camlink

Met een camlink van Elgato kun je eenvoudig je spiegelreflexcamera, camcorder of actiecamera aansluiten op je pc of Mac en gebruiken als webcam voor je stream.

Green screen

Haal maximale prestaties uit je grafische kaart

Een eenvoudig inklapbaar green screen is perfect als professionele achtergrond. Zo maak je van elke werkplek, slaap- of zolderkamer een professionele studio voor bijvoorbeeld je eigen livestream.Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten