Corsair-HydroX
 • reservoirs
 • koelvloeistoffen
 • pc-systeem
 • tubs
Corsair rgb behuizingen

Bouw je watergekoelde pc met Hydro X-Series

De beste pc's verdienen de beste koeling. CORSAIR heeft een familie producten ontwikkeld om de verfijnde esthetiek en lage temperaturen voor custom koeling naar je pc te brengen. Alle metingen en testen zijn al voor je gedaan!

Bekijk de HydroX producten

Corsair cpu waterblokken

Het hart van je custom watergekoelde pc

De CORSAIR Hydro X-Serie XC7 RGB- en XC9 RGB-waterblokken halen warmte weg van je processor, verlagen de temperaturen en ontgrendelen begeerde overklokresultaten. De XC7 en XC9 zijn gebouwd rond een vernikkelde koperen koude plaat met ultrahoge koelvinnaaddichtheid en een transparante stroomkamer die pronkt met je koelvloeistof.

Corsair Gpu waterblokken

Haal maximale prestaties uit je grafische kaart

Een grafische kaart wordt twee keer zo warm als een CPU en is waarschijnlijk het meest thermisch veeleisende component in je pc. Het CORSAIR Hydro X-Serie XG7 RGB Total Conversion GPU-waterblok zal het geluid temmen en je grafische kaart afkoelen, waardoor deze optimaal rendeert. Het koelt rechtstreeks de GPU-kern, het geheugen en het stroomcircuit.

Bekijk de GPU waterblokken

Corsair pompen reservoirs

Custom koeling met sprankelende kleuren

De pomp is het kloppend hart van een custom koelsysteem en zorgt voor een stabiele, betrouwbare koelvloeistofstroom door waterblokken, radiatoren en slangen. De Hydro X-Serie XD5 RGB-pomp/-reservoircombo (met ingebouwd reservoir van 330 ml) wordt aangedreven door een PWM-bestuurbare D5-pomp, waardoor je de volledige controle hebt over de stroomsnelheid en de geluidsniveaus.

Corsair radiatoren

Snelle warmteverdeling

CORSAIR Hydro X-Serie XR-radiatoren, opgebouwd uit koper en messing met 25 ultradunne micron koelribben, verwijderen warmte uit je ‘custom cooling loop’. Ze zijn geoptimaliseerd voor geluidsarme ventilatoren en verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen (tot 480 mm), zodat ze in de meeste behuizingen passen. XR-radiatoren hebben het koelvermogen om de meest veeleisende systemen perfect te koelen.

Bekijk de radiatoren

 • rgb componenten
 • cpu koeling
 • gpu koeling
 • reservoir
Corsair tubes en slangen

Bestuur je configuratie

De CORSAIR iCUE Commander PRO ontgrendelt het volledige potentieel van je aangepaste koelsysteem: regel de ventilatorsnelheid en RGB-verlichting, controleer de koelvloeistoftemperatuur en automatiseer de ventilator- en pompsnelheden, volledig op basis van de prestaties van je systeem.

Verlichting – Bedien RGB-verlichting voor producten uit de Hydro X-serie of Corsair RGB LED-ventilatoren en -verlichtingstrips.

Ventilatoraansluitingen - Pas ventilatorsnelheden direct aan of creëer geautomatiseerde ventilatorcurves op basis van CPU, GPU of koelvloeistoftemperatuur.

Temperatuursensoren - Sluit de meegeleverde temperatuursensor van de XD5 aan voor temperatuurgegevens van de koelvloeistof.

USB-poorten – Sluit makkelijk extra interne USB 2.0-apparaten aan.

Corsair fittingen

Het past perfect

Of je nu een watergekoelde pc bouwt met een eenvoudig te installeren softtube of met een strakke hardtube loop, de Hydro X-serie heeft de perfecte fittingen voor je systeem. Deze worden nauwkeurig gefreesd uit massief messing en hebben een hoogwaardige gepolijste afwerking en standaard G1/4"-draden. De fittingen en adapters zijn volgens de hoogste normen geproduceerd en hebben een lange levensduur.

Bekijk de fittingen

Corsair koelvloeistoffen

CORSAIR gecertificeerd koelmiddel

De koelvloeistoffen uit de Hydro X-Serie XL5 zijn uitgebreid getest in honderden waterblokken en duizenden configuraties om de hoogste betrouwbaarheid en stabiliteit op lange termijn te garanderen. XL5-koelvloeistoffen zijn beschikbaar in verschillende levendige kleuren en zijn voorgemengd en klaar voor gebruik, met niet-toxische anticorrosie-inhibitoren en antibacteriële groeiremmers, die een lange levensduur garanderen.

Bekijk de koelvloeistoffen

Corsair tubes en slangen

Verbind je koeling

Of je nu kiest voor eenvoudig te installeren softtube of juist een verbluffende hardtube custom koeling, de CORSAIR Hydro X-Serie XT-slang zorgt ervoor dat je build slaagt! Hij is eenvoudig op maat te snijden, hittebestendig en is in hardtube beschikbaar in verschillende maten.

Bekijk de tubes en slangen

 • finttingen beugel
 • rgb behuizing
 • fittingen
 • cpu koeling
grafiek
*Benchmarks gemeten op een systeem met een MSI RTX 2080 Ti Ventus GPU en AMD Ryzen 7 2700X CPU met behulp van een Wraith Max CPU-koeler tijdens Far Cry 5-gameplay.

Bewezen prestaties

De aangepaste koeling van de Hydro X-serie helpt je de prestaties van je systeem verder te verbeteren, en dit alles terwijl je de temperatuur en het geluidsniveau verlaagt.

 • grafische kaart koeler

  25% lagere GPU-temperaturen

 • cpu koeler

  13% lagere CPU-temperaturen

 • finttingen beugel

  49% lager geluidsniveau

software

Intelligente bediening, oneindige mogelijkheden

CORSAIR iCUE-software biedt volledige controle over je custom watergekoelde pc met een CORSAIR iCUE Commander PRO. Creëer geautomatiseerde ventilatorcurves die ventilatorsnelheden aanpassen op basis van de thermiek van je pc en pas dynamische RGB-lichteffecten aan voor de XC7 en XC9 RGB CPU-waterblokken, het XG7 RGB GPU-waterblok en de XD5 RGB-pomp/-reservoircombo. Synchroniseer deze betoverende lichten met al je iCUE compatibele CORSAIR-producten, zoals ventilatoren, toetsenborden, RGB-lichtstrips en meer, voor ongelooflijke lichtshows in je hele systeem.

iCUE a corsair interface


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten