Skyscraper - EK campagne

Tuinieren wordt pas echt leuk met
WOLF-Garten tuingereedschap!

Grasmaaien, het gazon beluchten, onkruid wieden of snoeien: voor elke wens van de tuinier heeft WOLF-Garten het passende tuingereedschap. WOLF-Garten staat er garant voor dat al hun tuingereedschap en tuinmachines voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
Het Duitse bedrijf WOLF-Garten is opgericht in 1922 en houdt zich sindsdien bezig op het gebied van tuinartikelen. Deze kun je in iedere tuin herkennen door de opvallende kleuren rood en geel.
Voor de beginnende of ervaren tuinier, comfortabel en plezierig tuinieren begint met WOLF-Garten!

WOLF-Garten multi-star®

Vanuit de kennis en ervaring van WOLF-Garten is het veelzijdige tuingereedschap multi-star® ontstaan. WOLF-Garten multi-star® is een handig kliksysteem waarbij je wel meer dan zeventig gereedschappen in één klik kan verbinden. Werken in de tuin moet plezier geven en nuttig zijn. Met de doordachte ergonomische kenmerken van dit handige kliksysteem voorkom je overbelasting van spieren en gewrichten, en werk je altijd in een verantwoorde houding. Multi-star® kliksystemen zijn beschikbaar voor o.a. gazononderhoud, boomverzorging en bodembewerking. Ook de stelen van het kliksysteem zijn beschikbaar in verschillende lengtes.

Naar multi-star®

WOLF-Garten e-multi-star

Ontdek de veelzijdigheid van Wolf-Garten e-multi-star! Deze krachtige multitool biedt een breed scala aan functies voor tuinonderhoud, van snoeien tot schoonmaken. Door het modulaire ontwerp en de krachtige motor is e-multi-star een must-have voor elke serieuze tuinier.

Het WOLF-Garten e-multi-star-systeem is ideaal voor het besparen van tijd en moeite. De multitool combineert namelijk allerlei verschillende functies in één apparaat. Daardoor hoef je geen extra gereedschap meer te kopen. En dankzij zijn compacte formaat neemt het weinig ruimte in beslag in je schuur of garage.

Ontdek de kracht van WOLF-Garten e-multi-star en transformeer je tuinonderhoud. Van snoeien tot maaien: e-multi-star is dé perfecte oplossing voor tuiniers van alle niveaus.

Bekijk alles van WOLF-Garten e-multi-star

WOLF-Garten graszaden en meststoffen

Een nieuw gazon aanleggen, renoveren of onderhouden? WOLF-Garten biedt hiervoor een compleet assortiment aan op het gebied van zaden en meststoffen. Door een onafhankelijk Duits tijdschrift is de Natura Bio Gazonmeststof grasmest, de enige meststof zonder dierlijke ingrediënten, als enige beoordeeld met zeer goed. Doordat alle producten uit de serie Natura Bio gebruik maken van grotendeels dezelfde ingrediënten zijn deze producten ecologisch en duurzaam.

Naar graszaden & meststoffen


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten