Grasmaaien - Een gewenst droomgazon

Zorg voor een strak en perfect gemaaid gazon met een grasmaaier van WOLF-Garten. Je hebt de keuze tussen een accumaaier en een benzinemaaier.

Een accumaaier is lekker licht en een stuk stiller dan een maaier met een benzinemotor. Hiermee kun je, afhankelijk van het model, met één acculading tot wel 800 m² in één keer maaien. Voor een tuin vanaf 250 m² is een benzinemaaier een uitkomst. Met deze krachtpatsers maai je zelfs hoog gras zonder moeite.

Verticuteren
Laat je gazon ademen

Een mooi gazon moet regelmatig worden onderhouden. Met een verticuteermachine zorg je moeiteloos voor een goede beluchting en voorkom je dat schadelijke schimmels en mos zich uitbreiden. Het verticuteren van je gazon kun je het beste in het voor- en najaar doen.

Bekijk alle verticuteerders

Gazontrimmers
Heel je gazon in topconditie

Verzorg je gazon optimaal en trim hoog gras in elke moeilijk bereikbare hoek. Met een gazontrimmer snoei je dit hoge gras moeiteloos. Daarnaast kun je een gazontrimmer ook gebruiken om de graskanten te trimmen.

Bekijk alle gazontrimmers

Zaaien en bemesten - Voor een gelijkmatig groen gazon

Om je gazon zo snel mogelijk in de beste conditie te krijgen, is het gebruik van graszaden en meststoffen aan te raden. Met Natura Bio-tuinmeststof zorg je voor een vruchtbare grond en gezonde planten en groenten. In deze mest worden alleen plantaardige, natuurlijke grondstoffen gebruikt, zonder dierlijke of chemische bestanddelen. Last van kale plekken in je gazon? Met de graszaden en gazonreparatiesticks van WOLF-Garten zijn die snel opgelost.

Bekijk alles voor zaaien en bemesten


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten