Skyscraper - EK campagne
Skyscraper-Vaderdag

Graszaden en meststoffen

Ben jij van plan om een nieuw gazon aan te leggen, of je oude te renoveren of te onderhouden? Dan zit je goed met de graszaden en meststoffen van Wolf-Garten. De grasmengels zijn van zo'n hoge kwaliteit dat het gras binnen zes weken kiemt. Daarnaast verbeteren ze de veerkracht van het gazon en optimaliseren ze de inname van nutriënten. Hierdoor is het beter bestand tegen weersomstandigheden, regenval of kou. Start vandaag nog met het aanleggen, onderhouden of renoveren van je gazon.

Graszaden
Gazon nieuwe aanleg

Als je een nieuw gazon wilt aanleggen is het goed om te kijken welk graszaad voor jou het beste is. Als je gazon veel in de schaduw ligt, is het verstandig om te kiezen voor graszaad dat zowel goed groeit in de schaduw als in de zon.

Bekijk alle graszaden

Meststoffen
Gazon onderhoud

Je gazon is mogelijk na de winter toe om te verticuteren. Dit doe je om het mos en vilt te verwijderen en het gazon lekker luchtig te houden. Voor een optimaal en groen gazon kun je dit verbeteren met meststoffen en kalk. Gazonmest voor het onderhouden van je gazon is beschikbaar voor zowel het lenteseizoen als het herfstseizoen.

Bekijk alle meststoffen

Gazon renovatie

Soms is het nodig om het gazon te renoveren. Dit kan komen door een strenge winter, verzakkingen of na het verticuteren. Doordat je mos of vilt weghaalt met het verticuteren kunnen er mogelijk een paar kale plekken ontstaan, welke je eenvoudig kunt verhelpen door graszaad te strooien. Met deze zaden kun je eenvoudig kleine beschadigingen in het gazon verbeteren, maar ook onkruid krijgt weinig kans om te groeien.

Bekijk alles voor gazon herstel

Natura bio gazonmeststof

De producten uit de serie Natura biomest gazon zijn organische gazonmeststoffen en worden beschouwd als biologisch. Omdat deze meststoffen gebaseerd worden op natuurlijke grondstoffen en geen dierlijke en chemisch bestanddelen bevatten, zijn de meststoffen ecologisch en duurzaam.

* De Natura biomest gazonmeststof is dan ook als enige beoordeeld door een onafhankelijk Duits tijdschrift als zeer goed.

Bekijk alle Natura bio gazonmeststoffenl


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten