Bladblazers
Verzamel bladeren in een handomdraai

Tijdens de herfstperiode ligt je oprit, terras of stoep weer vol met losliggende bladeren. Met een bladblazer kun je snel en efficiënt je terras of oprit vrijmaken. Elektrische bladblazers of bladblazers met een accu zijn geschikt voor kleine tot middelgrote tuinen. Benzinebladblazers zijn krachtiger en zijn daarom geschikt voor grotere oppervlaktes.

Bekijk alle bladblazers

Hakselaars
Maak snoeisel kort en klein

In elke tuin zijn er voortdurend kleine snoeiwerkzaamheden. Met een hakselaar versnipper je eenvoudig je tuinafval. Het afval wordt een stuk kleiner gemaakt door de hakselaar, zodat het gemakkelijk kan worden afgevoerd of kan worden verwerkt tot compost.

Bekijk alle hakselaars

Multi-star® systeem
Eén klik - oneindig veel mogelijkheden

Meer dan zeventig gereedschappen in één klik verbinden: met dit handige systeem heb je een basisuitrusting van stelen in verschillende werklengtes.

In de tuin komt het regelmatig voor dat je er nét niet bij kunt of moet bukken en hierdoor in een verkeerde houding staat. Wat is het resultaat van zo’n dagje in de tuin werken? Precies, rugpijn! Met multi-star® kun je werken in de verkeerde houding voorkomen, waardoor de kans op rugklachten afneemt. Doordat de stelen in verschillende werklengtes beschikbaar zijn, kun je een steel kiezen die precies bij jouw lichaamslengte of voorkeur past.

Ontdek via het onderstaande filmpje hoe handig dit kliksysteem is!

Bekijk alle multi-star systemen

Bodembewerking
Kleine helpers voor je tuin

De aanleg van een nieuwe tuin begint vaak met het bewerken van de bodem. Ten slotte plaats je planten en bloemen, natuurlijk in de grond van je tuin. Maak daarom gebruik van het handige tuingereedschap voor grondbewerking, zoals spades, schoffels, voegenkrabbers en meer.

Bekijk alles voor bodembewerking

Tuin reinigen
Schoonmaken? Ja, graag!

Je terras en tuin zijn natuurlijk pas helemaal klaar zodra alle spinnenwebben, al het winterstof en ander vuil zijn opgeruimd en schoongemaakt. Met deze handige schoonmaakartikelen, zoals bezems, harken of ramenreinigers, heb je dit klusje snel voor elkaar.

Bekijk alles om je tuin te reinigen


Alle prijzen zijn inclusief BTW en thuiskopieheffing, exclusief eventuele verzendkosten en transactiekosten